Billige rejser til Vietnam

Billige rejser til Vietnam

Når Vietnam står øverst på ønskelisten til det næste rejseeventyr, kan det være svært at vælge mellem de mange tilbud på Internettet. Priserne varierer meget, og det kan umiddelbart være svært at gennemskue, hvad man egentlig får for sine penge. Her er nogle af de overvejelser man bør gøre nå man leder efter billige rejser til Vietnam:

Forskel i serviceniveau på dyre og billige rejser til Vietnam
Det er altid vigtigt, når du bestiller en rejse, at du får en god service. Læg derfor mærke til om din kontakt på rejsebureauet er udførlig til at fortælle dig, hvilke services de giver dig som gæst i forbindelse med din rejse. Service handler også om, hvordan serviceniveauet er både før, under og efter din rejse, da det er her, rejsebureauer adskiller sig fra hinanden. Nogle rejsebureauer yder ikke nogen speciel service, andet end at give dig praktiske informationer før rejsen. God service er når dit rejsebureau forstår dine behov og sikre at alt er planlagt i mindste detalje så man blot skal nyde rejsen og ikke have nogen bekymringer undervejs. God service er også, at du undervejs er i tæt kontakt med dit rejsebureau, hvis uforudsete problemer opstår.

Gruppetur eller privattur

Det er vigtigt at undersøge om turen er en gruppetur. Er man en del af en gruppe, er alle ture og udflugter altså sammen med måske helt op til 30 mennesker. Det kan være svært at høre, hvad guiden siger, og det kan være svært at få svar på alle sine spørgsmål. Er man på privat tur er man sig selv, og har derfor muligheden for at få svar på alle sine spørgsmål ligesom det giver mulighed for fleksibilitet i forhold til fleksibilitet undervejs.

En skræddersyet oplevelse eller en billig gruppe-pakkerejse vil Vietnam

Vil man gerne på en pakkerejse, skal man undersøge, hvilke ture og udflugter de forskellige rejsebureauer tilbyder. Det er vigtigt at undersøger om rejsebureauet kan levere lige præcis dén rejse, man ønsker og med de ture, som man vil opleve. Nogle rejsebureauer angiver kun, hvad der er inkluderet i rejsen, mens andre rejsebureauer derudover angiver et detaljeret dagsprogram med billeder. Her bør man lægge mærke til, om rejsen lever op til netop det, man gerne vil opleve. Vil man være helt sikker på, at rejsen lever op til ens forventninger og krav, bør man vælge et bureau der kan skræddersy rejsen og på den måde tage hensyn til særlige ønsker om hotel, transport og turenes længde og indhold.

Inklusiv eller tilkøb

Det er altid vigtig at studere et rejseprogram for, hvad der er inkluderet i prisen, og hvad man tilbydes at tilkøbe. Nogle rejser har ganske få inkluderede ture og udflugter inkluderet, men derimod en bred vifte af forslag til, hvad dagene så kan fyldes op med. Disse skal altså tilkøbes.

Transport, transfer og fly

Når man lander efter en lang flyvetur er det rart, at der er sørget for at man med det samme kan komme til det ventende hotel. Ikke alle rejsetilbud indeholder transfer til/fra lufthavnen. Skifter man destination under sit ophold (f.eks. ved rundrejse), er det vigtigt at undersøge, om denne transport er inkluderet i rejsen, og hvilke transport der i øvrigt er inkluderet.

 Uden mad og drikke…

Kig altid på hvor mange måltider der er inkluderet i din rejse og om morgenmad er inkluderet på de hoteller man skal bo på. Jo flere måltider der er inkluderet jo flere penge er sparet på den kontor.

Hjælp under vejs

Når man er landet og rejsen er begyndt, kan der opstå en række uforudsete problemer, som man ikke selv kan håndtere. Det kan være af afgørende betydning, at man har mulighed for let og hurtigt at komme i kontakt med sit rejseselskab. Det har også betydning om rejseselskabet er til stede og kan træde til, hvis og når der opstår problemer. Det mest optimale er hjælp 24/7 – uden merbetaling. Dette giver tryghed på rejsen.

Anmeldelser

Man gør altid klogt i at undersøge sin rejseagent på Internettet. Sider som TripAdvisor, Trustpilot og Facebook er et godt udgangspunkt. Her får man et indtryk af, hvilken oplevelse tidligere kunder har haft med det pågældende rejsebureau.

Med andre ord – billige rejser til Vietnam eller andre destinationer kan nemt blive dyre – hvis man ikke kigger sig godt for, og den rejse der så dyr ud, kan pludselig vise sig at have alt det vigtige inkluderet uden merpris, og på den måde ende med at blive den billigste rejse med den bedste service.

Har du spørgsmål til en rejse så skriv til os, vi glæder os til at besvare din henvendelse.

Læs også; Halong Bay – lige så mange tilbud som antallet af øer

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser