Nogle regnvejrsaktiviteter du kan regne med…

Regnvejrsaktiviteter

Ind i mellem oplever man heldagsregn i Hanoi. Himlen er farvet mørkegrå med den helt store pensel, og vandet siler ned i en ubønhørlig mængde. Man kunne måske tro, at hverdagen i en storby, hvor stort set alt foregår på gaden eller på fortorvet går i stå, men sådan er det ikke.

Den livlige trafik af dyttende scootere fortsætter, og i den våde asfalt spejles nu et utal af farver fra de kulørte regnslag og regntøj, som nu har formummet de kørende til ukendelighed. Frugtsælgerne fortsætter ufortrødent med at traske rundt i gaderne, og fortovscafeerne og restauranterne skanser sig bag udhængte markiser og andre anordninger mod regnvandet.

Det mærkes heller ikke på humøret hos vietnameserne, som synes mentalt rustet og parat, hvis solen svigter en dag. Selv cykeltaxa-chaufførerne træder i pedalerne, mens turisterne gemmer sig bag plastik og irriteret må erkende, at en række fine feriefotos ikke kan realiseres.

Men turister i hovedstaden har dog en række gode muligheder, hvis de gerne vil være aktive, og formår at overvinde den store lyst til blot at gemme sig under dynen på hotelværelset og se genudsendelser af Friends på TV.

En liste over gode bud på aktiviteter på en regnvejrsdag i Hanoi kunne se sådan ud;

 1. MUSEER. Masser af spændende museer at besøge. Der er Kvindernes Museum, Ho Chi Minh Museet, Det Etnologi Museum eller Fine Arts Museum for kunstelskerne. Hold dig evt. opdateret på Hanoi Grapevine for oplysninger om særudstillinger rundt omkring i byen.
 2. BOWLING og SHOPPING. Er mere til underholdning i den lette ende, byder byen på adskillige bowlingbaner og andre indendørs underholdningstilbud – søg evt. til de store indkøbscentre, der altid byder sig til i den afdeling – og så har man samtidig muligheden for at shoppe i de mange butikker.
 3. BIOGRAF. Et altid populært bud på en aktivitet i regnvejr er biograffilm. Der er flere store og moderne biografer i Hanoi, og de fleste tilbyder engelsksprogede film med vietnamesiske undertekster.
 4. SPA og MASSAGE. Regnvejrsdage er selvfølgelig også en oplagt mulighed for personlig forkælelse. Massage findes i alle prisklasser, og man føler sig som nyfødt, når en time senere træder ud i regnen.
 5. CAFE. Det oplagte valg er for mange ét eller flere cafébesøg. Cafeerne har ofte gratis wifi, og man kan nemt slå flere timer ihjel her med sin computer og Hanoispecialiteten Egg-Coffee – hvis man da ikke bare vil finde sig en vinduesplads og se på våde mennesker, der skyndsomt passerer ude i regnen.

Når du sidst på dagen returnerer til hotellet, er dynen der stadig, og mon ikke der også kan blive tid til et enkelt afsnit af Friends via en af de utallige satellitkanaler?

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
 • Kontakt os her

  Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
 • Vietnam Rejser - Kontakt os
 • Ønsker du tilbud på flyrejse?

  Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser