Mageløst panorama-view fra kabelbane og maleriske fiskebåde

Vi fisker i Vietnam

Til et vietnamesiske bryllup skal der findes en god dato, med hjælp fra en spåkone, bryllupsbillederne tages på et anderledes tidspunkt, og der kommer sjældent under 500 gæster.

Dette er en h3

Ta Cu Bjerget er 694 meter højt og efterhånden ved at være et kendt udflugtsmål, hvis man holder ferie i Phan Thiet eller Mui Ne. Her finder man tropisk regnskov med et rigt dyreliv, en fantastisk flora og fauna – heriblandt en del meget sjældne arter. En vandretur op ad bjerget siges at have en næsten meditativ effekt og tager ca. 2 timer. Men turen kan også gøres mindre åndeligt, og dog svævende, via en kabelbane. Uanset hvilken metode man vælger, ender turen ved den mere end 130 år gamle Linh Son Truong Tho Pagode med flere Buddha statuer – hvoraf den ene er Asiens længste liggende Buddha.

    • Vi laver en punkt opstilling
    • Ser det godt ud?
    • Eller skal vi rette det til?

 

Dette er en h4

Vælger man kabelbanen op til pagoden, folder et panorama over bjerget og omgivelserne sig ud. Herfra ser man bl.a. de mange dragefrugtplantager (dragon fruit) som findes her i området. Hævet ca. 500 meter over jorden passerer man de århundrede gamle træer på bjergets side.

 

Pagoden blev bygget af munken Tran Huu Duc mellem 1870 og 1880, og fra selve pagodeporten føres man frem det sidste stykke til toppen af mere end 300 trappetrin. Efter trappetrinene er det første man møder nogle Buddha figurer i en højde af 6-7 meter. Statuerne er hvide, og skiller sig derfor dramatisk ud fra de grønne omgivelser. Men det er den sidste Buddhafigur længere fremme, som de fleste er kommet for at se. Nemlig Asiens længste liggende Buddha med en længde på 49 meter (og 7 meter i højden). Byggeriet af kolossen tog 4 år, og blev færdigt i 1966. Byggeriet af den liggende Buddha blev udført alene af menneskekraft, og ingen maskiner eller kraner blev brugt.

 

Efter en tur på Ta Cu Bjerget og muligheden for at at se området fra fugleperspektiv kan man passende kører de knap 28 km til Phan Thiet og finde jordforbindelse igen på havnen og det mageløs syn af hundredvis af fiskerbåde, der vuggende dovner den i flodlejet efter en lang nat på søen. Det maleriske havnemiljøet kan med fordel ses fra broerne over floden.

Andre læste også:

Den kinesiske kalender. I VIetnam og Kina har de forskellige dyr der representere de forskellige år, ikke månederne.

Kong Skull Island – En tynd kop te

I den utrættelige række af film om King Kong er den seneste ”Kong. Skull Island” blevet et monsterhit i Vietnam, da en del af filmens scener er skudt i Halong Bay, Ninh Binh og Phong Nha. Det er oplagt, at de mystiske og imponerende

Læs mere »

Hollywood indtager Vietnam

Hollywood indtager Vietnam Kong Skull Island skudt i Vietnam Alle taler om det, og medierne flyder over med omtale af den kommende King Kong film – ”Kong Skull Island”. Ikke fordi man i Vietnam har særlig interesse i overnaturlige kæmpeaber,

Læs mere »

Hanoi Creative City

Hanoi Creative City Hanoi Creative City Lige ved siden af Luong Yen Busstation findes en 22 etagers bygning, der siden 2015 har transformeret sig fra en spøgelsesagtig fabriksgrund til et centrum for kreativitet i Hanoi. Stedet bliver kaldt Hanoi Creative

Læs mere »
Medarbejderne i Vietnam Rejser sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig til planlægningen af den spændende rejse.

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere