Mageløst panorama-view fra kabelbane og maleriske fiskebåde

Vi fisker i Vietnam

Til et vietnamesiske bryllup skal der findes en god dato, med hjælp fra en spåkone, bryllupsbillederne tages på et anderledes tidspunkt, og der kommer sjældent under 500 gæster.

Dette er en h3

Ta Cu Bjerget er 694 meter højt og efterhånden ved at være et kendt udflugtsmål, hvis man holder ferie i Phan Thiet eller Mui Ne. Her finder man tropisk regnskov med et rigt dyreliv, en fantastisk flora og fauna – heriblandt en del meget sjældne arter. En vandretur op ad bjerget siges at have en næsten meditativ effekt og tager ca. 2 timer. Men turen kan også gøres mindre åndeligt, og dog svævende, via en kabelbane. Uanset hvilken metode man vælger, ender turen ved den mere end 130 år gamle Linh Son Truong Tho Pagode med flere Buddha statuer – hvoraf den ene er Asiens længste liggende Buddha.

    • Vi laver en punkt opstilling
    • Ser det godt ud?
    • Eller skal vi rette det til?

 

Dette er en h4

Vælger man kabelbanen op til pagoden, folder et panorama over bjerget og omgivelserne sig ud. Herfra ser man bl.a. de mange dragefrugtplantager (dragon fruit) som findes her i området. Hævet ca. 500 meter over jorden passerer man de århundrede gamle træer på bjergets side.

 

Pagoden blev bygget af munken Tran Huu Duc mellem 1870 og 1880, og fra selve pagodeporten føres man frem det sidste stykke til toppen af mere end 300 trappetrin. Efter trappetrinene er det første man møder nogle Buddha figurer i en højde af 6-7 meter. Statuerne er hvide, og skiller sig derfor dramatisk ud fra de grønne omgivelser. Men det er den sidste Buddhafigur længere fremme, som de fleste er kommet for at se. Nemlig Asiens længste liggende Buddha med en længde på 49 meter (og 7 meter i højden). Byggeriet af kolossen tog 4 år, og blev færdigt i 1966. Byggeriet af den liggende Buddha blev udført alene af menneskekraft, og ingen maskiner eller kraner blev brugt.

 

Efter en tur på Ta Cu Bjerget og muligheden for at at se området fra fugleperspektiv kan man passende kører de knap 28 km til Phan Thiet og finde jordforbindelse igen på havnen og det mageløs syn af hundredvis af fiskerbåde, der vuggende dovner den i flodlejet efter en lang nat på søen. Det maleriske havnemiljøet kan med fordel ses fra broerne over floden.

Andre læste også:

Hvad skal man se og opleve i Vietnam? Se Kenneths top 5 her!

Hvad skal man se og opleve i Vietnam?

Vietnam er et langt land med mange muligheder og seværdigheder fra nord til syd og ikke mindst på øerne. Her er alt fra store travle byer som Hanoi til smuk natur med idylliske landsbyer og rismarker. Derudover er Vietnam kendt for sine smukke badestrande, som er oplagte

Læs mere »
Rejser til Vietnam med børn - Familieferie når det er bedst.

Familieferie – ferie med børn i Vietnam

Det Kenneth ikke forstod om børn og senge Vi kan ikke dele seng med vores børn … sådan stod der i flere mails. Siden jeg startede Vietnam Rejser i 2012, har jeg aldrig forstået hvorfor nogle forældre, skriver som et krav at deres små guldklumper SKAL have

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål på både mail og telefon.

Få inspiration til din rejse. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Find os på sociale medier

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud
Team Vietnam Rejser
Kontakt information
Antal rejsende
Skal vi hjælpe med flybilletter?
Har du nogle ønsker eller andet?
Udfyldes kun hvis du har trykket "ja tak" til flybilletter

For at kunne give et uforpligtende tilbud på fly, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.