Halong Bay – svimlende fornemmelse af ordløshed

Halong Bay er på mange måder ubeskriveligt. Lige meget hvor mange ord man skriver, så har man fornemmelsen af, at man ikke helt er nået ind til kernen. Lige meget hvor mange fotos man tager, forbliver de kun et fragment af den storslåede oplevelse, det er at være der.

Måske er det hovedårsagen til, at Halong Bay uden sammenligning er blevet Vietnams førende turistattraktion – bugten SKAL simpelt hen opleves live, og langt de fleste får deres forventninger indfriet.

At forlade Hanois larmende myreture af travlhed og kun 4 timer efter befinde sig i et sceneri, der kunne være revet ud af en JRR Tolkien roman er både magisk og poetisk. Som forstenede dinosaurusser stikker kalkstensformationerne op af vandet så langt øjet rækker, og give én et sug i maven og følelsen af at befinde sig i en kulisse uberørt af tiden.

Det er kun de mange valfartende turister og de hundredvis af skibe, der vidner om, at dette maleriske landskab, hverken er fra en roman eller særlig uberørt af tiden – tværtimod. Alle vil se den unikke natur og måske en af verdens smukkeste bugter. Området er stort, og der er plads til alle de både der er givet licens til – uden de store gener for oplevelsen. Bugten inviterer på en eventyrlig oplevelse uanset årstiden og Halong Bay kan også byde på adskillige aktiviteter, hvor man kommer helt tæt naturen.

Der er flere sejlruter i bugten, og turene variere fra 1 til 3 dage. Bugten indeholde et stort antal huler og grotter samt badestrande foruden de små flydende landsbyer og perlefarme som man også har mulighed for at opleve. På Ti Top Island kan man få et fantastisk panorama-view eller bade på stranden. Man kan evt. overnatte på Cat Ba Island og i øvrigt under sit ophold på bugten se de fantastiske klipper fra kajak.

Så selv om Halong Bay er ubeskrivelig, så forsøger vi konstant at formulere den skønhed, og selv om et foto kun i ringe grad giver den fulde forståelse af bugtens enestående sceneri, så klipser vi løs i en uendelighed i en konstant jagt på billedet der kan rumme det hele.

Et faktum er det dog, at Halong Bay skal opleves personligt for at man rigtig forstår den svimlende fornemmelse af ordløshed og det magiske landskab, som kun kan affotograferes i amputerede bidder.

Læs også; Halong Bay – oplev det på en 2 eller 3 dages tur.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser