Cykeltur på Cam Kim Island

Cam Kim Island, Hoi An

Er man i Hoi An, er cyklen det mest oplagte transportmiddel for de korte ture til stranden eller i byen, men ønsker man lidt længere ture, er mulighederne i området fantastisk. Et oplagt udflugtsmål kunne f.eks. være Cam Kim Island, der kun ligger en kort færgetur fra Hoi An.

Øen er med sine små gader og landsbyer bestemt værd at udforske, og da der ikke er store mængder af turister, kan man for alvor få det rolige landsbyliv og den fantastiske natur ind under huden.

I landsbyerne kan man møde træudskæringsbutikker med håndværkere, der i flere generationer har dygtiggjort sig træskærerkunsten, eller kurvemagerne, der laver de karakteristiske kurvebåde, som man også kan være heldig at få en tur i. Man finder også familier, der væver soveunderlag til sengene eller bådmageren, der stadig laver træbåde uden nogen brug af moderne maskiner eller metal.

Øens natur er betagende med rismarker med vandbøfler, plantager med vandkokosnødder eller bambus. Der er ingen souvenirsælgere langs vejen, og man har hele sceneriet for sig selv, og kan gøre adskillige stop undervejs med unikke fotomuligheder.

På Cam Kim Island kommer man tæt på en lokalbefolkning, der møder én med smil og nysgerrighed. Man kan uden besvær slå en fire-fem timer ihjel på en ø-cykeltur, og evt. nyde en afslappet frokost på en af de små restauranter, der findes i landbyerne.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser