Coffee Kat – En SAND OPLEVELSE

Beliggende i skæringspunktet Ho Dac Di – Nam Dong og Dang Van Ngu, er denne café nem at finde. I et 4-etages hus med tydelig skiltning, er cafeen placeret med udsigt til Xa Dan Lake, og må bestemt falde i kategorien koncept-cafeer. Navnet indikerer, at temaet kunne være noget med katte – men der tager man fejl. Navnet er afledt af det vietnamesiske ord cát, der betyder sand .

Når man kommer ind i cafeen fra gaden, finder man disken, hvor man gør sin bestilling. Der er også her man mageligt kan kaste sig i det hyggelige pudehjørne med lave borde. Fortsætter man op ad trappen møder man på 2. sal et møbleret rum, der nærmest leder tankerne hen på dansk kolonihave-romantik. Græs på gulvet, havemøbler, grønne planter og vægmalerier med natur-idyl.

Strand-temaet begynder på 3. sal og fortsætter på 4. sal. Gulvet er dækket af et tykt lag sand og indrettet med lyse træmøbler. På 3. sal er der udgang til balkon, hvor man kan sidde på barstole og nyde udsigten til Xa Dan Lake og den travle trafik på gaden nedenfor.

Beach-atmosfæren fortsætter på øverste etage, hvor de store panoramavinduer skaber masser af lys og et unik udblik over nærområdet, lige som vinduerne kan åbnes og skabe en naturlig brise, der understreger strandmiljøet.

Med fødderne solidt placeret i sandet kan man fra denne lille cafe-perle nyde sin kaffe eller te. Menukortet byder desuden også på andre drikkevarer og til overkommelige priser. Vi var begejstret og kaster 5 (sø)stjerner efter Coffee KAT, som momentvis giver det det enestående beach-vib, som kan være befriende midt i en millionby med en metropols uoverskuelig trafik og larm.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser