Trafik i Vietnam

Der er mange ting, der kan være rart at vide, når man skal til et nyt land, dette gælder også for Vietnam. De fleste får et chock, når de skal begive sig ud i trafikken i de større byer i Vietnam. Her stopper man ikke nødvendigvis for rødt, men der bliver dog slået mere ned ved overtrædelse nu, end der gjorde tidligere.

Siden jeg var i Vietnam første gang i 2007, er der kommet stadig flere og flere biler. Det bliver, hvis det ikke er det allerede, et stort problem i byerne. Vejene er slet ikke bygget til biler.

Små motorcykler, eller scootere som vi vil kalde dem i Danmark, må da heller ikke køre mere end 30-35 km/t i byerne. Men i hovedestaden Hanoi, er der næsten lige så mange mortorcykler, som der er indbyggere i Danmark.

Kryds vejen forsigtigt

Faktisk er det muligt at krydse en vej, hvor man har lyst, så længe man har is i maven, og går forsigtigt frem. Når du skal krydse en vej med meget trafik, skal du gå langsomt, og ALDRIG LØBE.

  • Kig i den retning, hvor trafikken kommer mod dig
  • Gå langsomt
  • Du vil hurtigt se, at trafikken glider udenom dig, og det derfor er vigtigt, at du ikke stopper, men fortsætter i samme tempo
  • Hold øje med dem, der kommer imod dig, så du kan undgå dem, der ikke er opmærksomme, snakker i telefon, eller kigger den anden vej
  • Du lærer det hurtigt
Fandt du ikke det du ledte efter?

Stil spørgsmål - eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil tilbud
Team Vietnam Rejser

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hey! Inden du smutter...

Få seneste nyt om corona situationen, tips og tricks og spændende rejser til Vietnam. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere