Læs det seneste nye fra Vietnam Rejser

Mange henvendelser

Vi får mange henvendelser og det er altid dejligt når nogen vil besøge os og Vietnam.

I nedenstående artikel vil vi kort beskrive situationen i Vietnam som den er nu, og hvad vi gør med alle jer der gerne vil til Vietnam så snart det er muligt.

Situationen i Vietnam 15/7-2021

Situationen i Vietnam er som den var i Danmark for måneder tilbage. Det meste lukker ned. Smitte-tallene stiger og sygehusene i Hanoi og Ho Chi Minh City er under max pres. Der er lige nu ca. 3.000 registrerede nye smittede hver dag. 

Vietnam har hidtil håndteret smitten godt og fået ros verden over. Situationen har ændret sig dramatisk, og det er på nuværende tidspunkt ikke set værre siden pandemien brød ud.

Vaccinationer

De Vietnamesiske myndigheder har meldt ud at det forventes at 50% af befolkningen er vaccineret til nytår, og 70% i slutningen af marts ud af et befolkningstal på omkring 98 millioner.

Genåbning

Der er snak om at åbne Phu Quoc som den første destination i Vietnam. Hvordan planerne konkret er vides ikke, men vi venter i spænding på nye informationer.

Resten af landet er der ingen officiel snak om mht dato for åbning. Der er mange løse rygter, men dem kan vi ikke bruge til noget.

Vores håb er at der bliver åbnet til sommeren 2022. Om det er muligt set i lyset af forventningen om at 70% af befolkningen er vaccineret slut marts er uvist, men vi håber og krydser alt for at det kan lade sig gøre.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev eller like vores facebook-side og få en opdatering så snart der er nyt.

Hvad så nu?

Midt i frustrationerne over uvisheden så er vi her stadig.
Selvom vi ikke får besøg af glade danske gæster i øjeblikket, så ligger vi ikke (kun) og slikker sol. Faktisk er der gang i en hel masse opdateringer og nye tiltag.

Nyt projekt

Grundet situationen og de dystre udsigter for gæster i nærmeste fremtid, har Kenneth, Thomas og Michael sat det nye projekt VietDan Web i søen.

Da Michael kom til Vietnam Rejser, fik vi nogle kompetencer vi ikke tidligere har haft. Det har bla. gjort vi har fået (er i gang med at opdatere/redigere) en ny hjemmeside.

Vi har startet et lille webbureau med ønsket om at give andre en bedre oplevelse når de skal have en ny hjemmeside, end den vi selv har fået bla. da vi startede Vietnam Rejser.

Vi vil tage den kundeservice vi har udøvet i Vietnam Rejser med over i VietDan Web, så mindre virksomheder og selvstændige kan få en god oplevelse og tryghed ved deres nye hjemmeside, eller den løbende vedligeholdelse vi tilbyder.

Smutter i så når gæsterne er tilbage hos Vietnam Rejser?
Nej selvfølgelig ikke, det er planen det skal køre sideløbende med Vietnam Rejser, så vi får et ekstra ben at stå på, og samtidig kan møde og snakke med endnu flere glade kunder/gæster.

Læs mere om hvorfor vi startede VietDan Web her: ​​https://vietdanweb.dk/om-os/

Ny hjemmeside

Vi er ved at få styr på de sidste rettelser og opdateringer på vores sprit nye hjemmeside.
Det er faktisk den du er på lige nu. Klik dig rundt og få lidt inspiration. Der kan mangle lidt ting her og der, men vi er på sagen.

En ting der ikke er online endnu, men som kommer snart, er en masse nye pakkerejser. Det er pakker du kan booke som de er, eller søge inspiration i, til din helt egen skræddersyede drømmerejse.

Der kommer en update på nyhedsbrev og facebook når siden er opdateret med de mange nye rejser.

Vi gør din rejse klar til booking uden betaling

Det vi gør nu, er at vi planlægger rejserne sammen med de mange der drømmer om Vietnam. Vi har tid nok, så vi kan få sat den helt perfekte drømmerejse sammen.

Når rejsen er klar til booking, skal vi kun finde fly, og trykke på book-knappen når vi med sikkerhed ved at grænserne er åbne igen. Vi booker først når det er muligt og forsvarligt at rejse til Vietnam.

Det er altid godt at have noget at glæde sig til.

Hvad kan du gøre nu?

Vi hjælper dig med at planlægge, skræddersy og booke din unikke drømmerejse.

Stil spørgsmål - eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil tilbud
Team Vietnam Rejser

Find os på sociale medier

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere