Pù Luông Nature Reserve

145 km (4 timer i bil) sydvest for Hanoi ligger det smukke og billedeskønne Naturreservat Pu Luong. 

Pu Luong byder på bjerge og masser af rismarker i terrasser. Du har mulighed for at bo på homestay i et traditionelt styltehus eller i bungalows.

Overnat på homestay eller lidt mere bekvemt

Når mørket melder sig og natten står for døren, er der både mulighed for at bo på homestay i et af de traditionelle styltehuse, eller i en bungalow/villa med adgang til fælles pool.

Vi prøvede begge dele og var glade for det, så det er op til dig hvad du synes kune være mest hyggeligt.

Om mad er godt, er jo smag og behag, men vores værter, hvor vi boede på homestay lavede fantastisk lokal mad, hvor det andet sted var det knap så autentisk, og det vil her være nemmere at komme med ønsker, hvis du feks rejser med børn.

Pu Luong: rig mulighed for trekking/vandring og Cykling

Billederne viser vores seneste tur til Pu Luong, hvor vi både trekkede rundt mellem rismarkerne, og de små landsbyer hvor vi mødte de lokale der venligt smilte og vinkede os hen, eller kom til os.

Pu Luong er for hele familien.

Lidt hårdere trekking og nem vandring er der rig mulighed for i Pu Luong, og uanset hvad du er til, så er naturen og udsigten over bjerge og dale helt fantastisk. Billederne og videoen taler for sig selv.

Vi var også på en cykeltur, som kan anbefales, det gi både op og ned, og der var stops undervejs, så både udsigt og vandpause kunne nydes.

Cykelturen er ikke for de mindste. Se cyklerne på billede i galleriet.

Lokalbefolkningen er venlig og imødekommende. Glæd dig til en venlig velkomst og masser af smil.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Stil spørgsmål - eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil tilbud
Team Vietnam Rejser
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere