Backpacking rejser & Backpacking i Vietnam

Vi har selv været der, sparet hvor vi kunne for at få pengene til at række lidt længere. Derfor ved vi hvad du som backpacker ønsker og har brug for på en backpacking rejse til Vietnam.

Backpacking i Vietnam

Backpacker Pakken indeholder: 

PRIS fra USD ?

pr person ved 2 personer

Prisen kommer når grænserne til Vietnam åbner og vi kender alle de nye priser efter Covid-19.

Det siger andre backpackerer

Spar tid og penge på backpacker rejsen

Når du skal på backpacking i Vietnam, skal du bare nyde din rejse og tænke på hvad du skal spise, og hvor du skal bo. Turene har du nemlig købt på forhånd, og du skal blot booke de enkelte ture undervejs, senest 3 dage før udflugtens start. Vi ved du vil møde andre backpackere på din rejse, og fleksibiliteten i at alt ikke er booket med faste datoer på forhånd, giver dig mulighed for at du kan møde spændende mennesker og vælge at rejse med dem.

Det er da frihed med mere fritid og tid til at nyde det du er kommet til Vietnam for. Nemlig menneskerne, naturen, kulturen og maden. Du får oven i købet en god start på rejsen, du bliver nemlig hentet i lufthavnen og får den første nat på et 3* hotel i centrum af byen.

Bruge tid på at finde ture

Du har ikke ubegrænset tid, derfor skal du ikke bruge din ferie/rejse på at søge efter udflugter. Du skal nyde din rejse.

Eller hvad det nu må koste, så det passer til dit budget.​

Du skal ikke bekymre dig om prisen på udflugterne, da du allerede har betalt og kender prisen og ved at det passer til dit budget.

Prutte om priserne ​

Du kan bruge timer på at spare 15 kr. hos de mange turudbydere. Du har booket dine udflugter, så nyd din ferie og find en hyggelig cafe og nyd det lokale liv på gaden.

Du har Danske kontaktpersoner i Vietnam under hele din rejse​

Meget kan ske på en rejse i et andet land. Du kan føle dig tryg da du har Danske kontaktpersoner i Vietnam du altid kan ringe til.

Overveje kvaliteten

Du skal ikke bruge tid på at overveje om det nu også er en okay kvalitet du får for pengene (for du ved jo godt du har sparet hvor du kunne, så chancen for dårlig kvalitet er høj) hos den lokale "tur-pusher".

Fleksibel rejse - ingen faste datoer

Som backpacker vil du møde andre unge på din rejse. I vil måske rejse sammen nogle dage. Det kan være svært hvis alle udflugter i hele landet er lagt fast med en dato. Men det er de ikke med denne backpacker pakke. Du skal blot booke de enkelte udflugter 3 dage før du vil afsted.

Din frihed til at vælge

Normalt når du booker på forhånd skal du sætte datoer på, men er det realistisk som backpacker? Som nævnt i introen ved vi godt hvordan det er at være backpacker.  Derfor... Er der kun 1  tur i pakken, du skal booke på forhånd, og det er Halong Bay.  Resten af turene skal du ikke give os datoer på før senest 3 dage før du ønsker at tage på den enkelte udflugt.  Det betyder at du kan møde nye mennesker på din rejse, og være fleksibel, og ændre rejseplaner undervejs.

Backpacker rejsen

Vi står gerne ved at den samlede pakke kan findes i billigere udgaver, hvis du går rundt i Hanois gader. Fordelene ved denne pakke er:  

FAQ

Vi har samlet lidt spørgsmål om det at rejse som backpacker i Vietnam herunder. Finder du ikke det svar du søger, så skriv til os via formularen her på siden.

Ja bestemt. Du kan roligt rejse rundt i Vietnam som backpacker, også alene og som enlig pige.

Men uanset hvor du rejser skal du altid have din sunde fornuft med dig. 

Vi har denne Backpacker Pakke du kigger på nu. 

Vi har ikke en backpacker rejse hvor du sammen med andre rejser i en gruppe sammen under hele rejsen.

Er du interesseret i en gruppe, så skriv til os, måske kan vi lave en sådan rejse sammen.

Du skal altid have en rejseforsikring når du rejser. 

Det kan blive rigtig dyrt og uoverskueligt hvis der sker noget.

Ikke mindst for din familie hvis der sker dig noget og de ikke kan komme ud til dig eller få dig hjem. Hvis du ingen forsikring har.

Søg nu for at have det på plads.

Stil spørgsmål - eller få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller send os dine spørgsmå. Udfyld formularen herunder, så vil Thomas, Michael eller Kenneth vende tilbage hurtigst muligt.

Bestil tilbud
Team Vietnam Rejser
Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere