Er man eventyrlysten og har modet til at forlade turiststrømmen - så er “ Det ukendte Vietnam” svaret.

Vietnam har efterhånden placeret sig solidt i danskernes bevidsthed som en fantastisk rejsedestination i Sydøstasien. Det er især hovedstaden Hanoi, risterasserne i Sapa, Halong Bay, Hoi An, Ho Chi Minh City og de hvide strande på Phu Quoc Island, der er målet for de fleste, når de rejser til Vietnam. Men efterspørgslen på mindre turistede destinationer i landet er i stærk stigning. Mange har et stort ønske om at opleve det autentiske Vietnam med dagliglivet som det leves uden tusindvis af turister. 

SKJULTE PERLER

Heldigvis er der stadig masser af skjulte perler, der stadig bevarer den upolerede side af Vietnam, så du kan opleve Vietnams rolige landskab, betagende bjergkæder og ubeboede øer.

Vietnam Rejser har næsten 8 års erfaring i at arrangere rejser for eventyrlystne danskere, og da vi bor i Vietnam, har vi ligeledes en unik mulighed for udforske landet og finde netop det vi hører vores gæster efterspøger og dermed lave ture for de der ønsker at forlade turiststrømmen.

VI KENDER DET UKENDTE VIETNAM

Nu har vi samlet en række af de ukendte perle i 2 rejser (15 eller 21 dage) Rejsen byder på en lang række af oplevelser, som kun få har prøvet, og selvfølgelig er alle dele af rejsen gennemprøvet og teste af os, så vi sikre høj kvalitet.

TRYGHED PÅ REJSEN

Når vores gæster ankommer til Vietnam, begynder eventyret med et møde med en af vores dansktalende medarbejdere, ligesom man får en telefon udleveret. På den måde kan man være i kontakt med en dansk medarbejder under hele turen, hvis der er spørgsmål eller brug for hjælp.

UNIK MULIGHED

Det tager tid og kræver tilstedeværelse at arrangerer rejser der hvor turiststrømmen ikke kommer, og derfor er tilbudet om en rejse i det ærlige Vietnam helt unik, og bygger på flere års rundrejser og research. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere “Det ukendte Vietnam” for vores kunder. Vi glæder os til at sende danskerne ud på et enestående eventyr, der ikke findes tilsvarende hos andre rejsearrangører.