Samarbejde med Vietnam Rejser

Hos Vietnam Rejser er vi som udgangspunkt åbne for alle typer af samarbejde, der er givende for begge parter, og ikke mindst er til gavn for vores gæster. Vi er ikke bange for at kalde os Vietnam-eksperter, og vi deler meget gerne ud af vores ekspertise.

Til rejsebureauerne kan vi tilbyde forskellige samarbejdsløsninger, som du kan læse mere om her: (link til pdf på vej). Tøv ikke med at kontakte os – måske vi sammen kan gøre endnu flere danske Vietnam-rejsende glade og give dem nogle fantastiske rejseoplevelser.

Er du privat person, som står og skal arrangere en rejse for hele familien eller venne-flokken, sidder vi også klar ved telefon/e-mail, og hjælper dig med at planlægge et Vietnam-eventyr ud fra din gruppes ønsker og behov.

Måske er du forenings-/organisationsmand? Eller står du for klassens næste studietur? Vietnam vil uden tvivl være et populært rejsemål, og Vietnam Rejser vil være behjælpelige med at finde den perfekte løsning til jer, og ikke mindst dele ud af vores efterhånden store kontaktflade blandt organisationer og skoler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste rejsehilsner
Kenneth Egebjerg Rasmussen