Familierejser - Rejs som familie i Vietnam

Ferie med børn i Vietnam

Vi får ofte mails fra bekymrede forældre, der meget gerne vil på ferie i Vietnam med deres børn. De er dog i tvivl om, om det er en god destination for børn.

Rejs til Vietnam med jeres børn - glem bekymringerne

Da jeg startede Vietnam Rejser for nogle år siden, var mine første gæster faktisk en familie med 3 børn. Familien havde en 4 ugers ferie i Vietnam,

Se deres tilbagemelding her:
"10 dage inden vi skulle afsted fik vi kontakt til Kenneth og i løbet af et par dage havde han skræddersyet et program, hvor alle vore behov var imødekommet og alt var på plads. Hele turen var fantastisk – et smukt og flot land, nogle dejlige imødekommende mennesker, spændende kultur og lækker mad.

Kenneth havde sørget for alle flybilletter, nattog, - ja faktisk al logistik og der var en ikke en af vore guider som ikke var søde og venlige – og gode til engelsk J Der var mange toppunkter på turen; Sapa, Ho Chi Minh City, Halong Bay, Hanoi, Cu Chi tunnellerne, Mekong deltaet – og ikke mindst den ret ukendte ø Quan Lan som helt sikkert betyder at vi vender tilbage til Vietnam engang. Næste gang bliver det også Kenneth vi kontakter”

Mere frihed med privat guide

99% af de rejser vi laver til børnefamilier er med privat guide. Det betyder, at man nemmere kan tage de enkelte ture lidt mere i ens eget tempo. Der er selvfølgelig nogle ting der skal nås i programmet, men det er mere fleksibelt, og man kan lettere springe noget over, og slutte turen før, hvis der er behov for det.

Det behøver ikke være så svært

Skal i rejse som familie, så skriv til os, og vi finder priser på de ture og oplevelser I overvejer. Vi vil selvfølgelig også hjælpe med værelse(er) til familier.

Skriv til os via formularen herunder med dine ønsker, og vi ser med det samme på, hvordan vi kan hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra dig og din familie.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Navn*

Email*

Evt. tlf (Valgfri)

Besked

Ønsker I pris på fly fra Danmark, skriv venligst også jeres fulde navne som de står I jeres pas inkl. fødselsdato. (Valgfri)