fbpx

Hanoi – Ture i og omkring

Hanoi Vietnam: ture til seværdigheder i og omkring Hanoi

Vi har her samlet de mest populære ture og rejser til de vigtigste seværdigheder i og omkring Hanoi Vietnam, som vores tidligere gæster har bestilt. Fælles for alle ture er, at de kan bookes som de er, eller tilrettes så de passer til lige netop jeres ønsker og behov. Hanoi bugner af seværdigheder: Besøg fx det gamle kvarter og det franske kvarter og oplev de to kvarterers helt forskellige stemninger. Gå en tur langs togskinnerne i Hanois gamle bydel og kom helt tæt på bydelens liv mellem smalle gader og huse. Vores populære City Tour tager dig med rundt i Hanoi til byens mest spændende seværdigheder.

Top-3 seværdigheder i Hanoi, Vietnam: 

Tran Quoc Pagoden
Ho Chi Minhs Mausoleum
Litteratur Templet
 

Top-3 endagsture fra Hanoi:

Mai Chau
Ba Be Nationalpark
Hoa Lu – Tam Coc: 
 
Har du spørgsmål til seværdigheder eller brug for inspiration til ture, så kontakt os på chatten eller via formularen nederst på siden. Vi hjælper dig med at finde lige præcis de oplevelser i og tæt på Hanoi, du drømmer om.

Hanoi City Tour

Hanoi City Tour

Du kan vælge imellem to Hanoi City Ture, der adskiller sig ved afslutningsvis at tage jer til enten det Etniske Museum eller Keramik landsbyen. Begge tur-muligheder indeholder et besøg på Ho Chi Minh Mausoleum, Ho Chi Minhs hus og museum, Litteratur templet og den Et-søjlede Pagoda.

Ba Be National Park

Ba Be National Park

Ba Be National Park ligger 250 km nordvest for Hanoi, og er en overset perle for naturelskere. Det bakkede landskab med tæt skov, kun afbrudt af den dybe smaragdgrønne Ba Be sø, udgør et fantastisk idyllisk landskab. Du har mulighed for at sejle på Ba Be søen, trekke, opleve grotter og vandfald.

Hoa Lu Tam Coc

Hoa Lu – Tam Coc

Hoa Lu – Tam Coc, også kaldet “Halong Bay på land” på grund af de imponerende limstensklipper, der rager op imellem rismarkerne, ligger kun godt 90 km fra Hanoi og er et perfekt endags udflugtsmål fra Hanoi.

Mai Chau

Mai Chau

Har du ikke tid til at besøge Sapa, så er Mai Chau det perfekte alternativ. Dalen med de smukke rismarker og landsbyer, ligger omkranset af bjerge, der skaber en idylisk atmosfære, og er beliggende blot 160 km fra Hanoi. Du får mulighed for at cykle rundt og se etniske minoriteter arbejde i rismarkerne. Vi anbefaler, at se Mai Chau med en overnatning.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.