Fisketur

Fisketur

Turen begynder kl. 09.00

Dette er en god tur for hele familien eller en flok venner, uanset om du har fisket før eller ej. Tag familien eller vennerne med på tur og nyd en dag på vandet.

Turen giver dig en unik mulighed for at opleve den smukke Nha Trang Bay. Ruten er særlig udvalgt med henblik på, at du skal fange fisk, se bugten, havet og de omkringliggende øer.

Båden har ekkolod, så vi lettere kan finde fiskene. Vi bruger kun udstyr af god kvalitet, som feks, Shimano, Daiwa, Okuma. Vi har lokale fiskere ombord til, at finde de bedste fiskespots. Vores guider laver al arbejdet; gør stangen klar og sætter mading på krogen, med mindre du selv vil.. Du skal bare slappe af, fiske og nyde udsigten.

Vi går ombord før kl. 09.00 og nyder udsigter over Nha Trang bugten, imens vores guide gør stænger og kroge klar til kamp. Ved frokosttid sejler vi til Hon Munk Marine Park, hvor vi stopper for en kold drink, BBQ frokost og snorkling. Ca. kl. 16 sejler vi tilbage mod Havnen i Nha Trang og ser solnedgangen.

Hvilke fisk kan vi fange? Du vill kunne fange fisk som, Grouper, Barracuda, John Dory, Trivially, Squid, Rock Cod, Sea Wrasse, Octopus.

Alt er inkluderet i turen. Gratis kolde øl, sodavand, vand og BBQ frokost.

Rejseforsikring og drikkepenge til guide er ikke inkluderet.

Turen slutter ca. kl. 16.30

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.