Cuc Phuong Nationalpark – regnskov 2 timers kørsel fra City-junglen

Cuc Phuong Nationalpark

Take care – there is jungle out there…. Og den ligger kun ca. 120 kilometer fra Hanoi i sydvestlig retning. Cuc Phuong er ikke alene Vietnam første nationalpark, men også en af de mest imponerende. Regnskoven huser en lang række spændende dyrearter og planter samt grotter og varme kilder. Junglens mange kæmpe træer, der rager op over underskoven er imponerende og mange af dem over 1000 år gamle. Set i lyset af Vietnam historie med krige efter krige, har de overlevet, og står stadig ranke som stolte repræsentanter for skovens andre beboere.

Cuc Phuong Nationalpark har et center for truede pattedyr samt skildpadder og inde i selve regnskoven finder man et væld af fugle, slanger og pattedyr, som man kan efterforske på en trekking-tur eller på cykel.

Nationalparken er et populært udflugtsmål fra Hanoi, og en spændende ekspedition i junglen kan gøres som en heldagstur. Nationalparken er på 22.000 hektar og der er lavet fine stier gennem junglen, som gør en trekking tur til en overkommelige udfordring for alle.

Området er stort, og man opnår hurtigt den særlige følelse af at være en ganske lille og ubetydelig brik i et univers, hvor kæmpetræerne hersker, og hvor skovens fugtighed fremkalder fornemmelse af at være fremmed. Her er man prisgivet, hvis man ikke følger stierne selvom de mystiske lyde fra jungle dyb virker både tillokkende og skræmmende.

Cuc Phuong Nationalpark er for naturelskeren, der nysgerrigt vil forstå Vietnams fascinerende natur og dyreliv kun et par timers kørsel fra Hanois city-jungle og selv om turen kan gøres på en dag, er der også mulighed for overnatning i bungalow eller længere trekking-ture med lokale guider, der også kan fortælle om området og dyrelivet.

Besøger man Cuc Phuong Nationalpark bør man ikke glemme grotten ” The prehistoric Man’s cave” der som et mørkt gab midt i underskoven inviterer til udforskning.

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
  • Kontakt os her

    Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
  • Vietnam Rejser - Kontakt os
  • Ønsker du tilbud på flyrejse?

    Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.