BACKPACKERPAKKE – BACKPACKING i VIETNAM – 15 DAGE

BACKPACKERPAKKE – BACKPACKING i VIETNAM – 15 DAGE

Herunder ser du en oversigt overturen. Se det detaljerede program i fanen til højre.

DAG 1: ANKOMST TIL HANOI

DAG 2: HANOI CITY TOUR

DAG 3: HALONG BAY (2 DAGE)

DAG 4: HALONG BAY OG SAPA

DAG 5: SAPA

DAG 6: SAPA OG NATBUS TIL HANOI

DAG 7: HANOI – HOI AN

DAG 8: HOI AN M. FOODCHALLENGE

DAG 9: CYKELTUR

DAG 10: TOP GEAR MOTORBIKE TOUR OG NATTOG TIL HO CHI MINH CITY

DAG 11: HO CHI MINH CITY

DAG 12: HO CHI MINH CITY TOUR OG CU CHI TUNNELLERNE

DAG 13: MEKONG DELTA (2 DAGE)

Dag 14: MEKONG DELTA OG HO CHI MINH CITY

DAG 15: TUREN SLUTTER – TRANSPORT TIL LUFTHAVNEN

Pris kr. 5399,- (Tilmelding senest 30. juli 1016 og 1. december 2016)

Inkluderet i turerne:

  • Al nævnt transport
  • Engelsktalende guide
  • Alle nævnte måltider (B = Breakfast, L = Lunch, D = Dinner)
  • Entrebilletter til alle nævnte seværdigheder
  • Alle nævnte ture
  • Alle nævnte overnatninger

Ikke-inkluderet i turerne:

  • Tog/bus/fly til og fra Vietnam
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Visum *(Denne tur kræver ikke visum, men hvis du opholder dig i Vietnam for en længere periode, mere end 15 dage, skal du købe visum)

Afgang: 15. august 2016 og 23. januar 2017

DAG 1: ANKOMST TIL HANOI

Ankomst til Hanoi lufthavn. I bliver hentet af vores chauffør og kørt til jeres hostel. Efter ankomst går I ned på vores kontor. Her holdes et infomøde omkring turen. Resten af dagen bruges på egen hånd og der overnattes på et hostel i byen.

DAG 2: HANOI CITY TOUR (B+L)

Hanoi city tour med besøg på Vietnam Ethnology Museum (tirsdag, torsdag, lørdag og søndag)

Hanoi er en af Sydøstasiens mest elegante byer med elementer fra det gamle Vietnam, men også med en stærk strøm af modernisme. Uanset om det er en gåtur langs bredden af søen Hoan Kiem eller en pause til at reflektere over den mere end tusinde år gamle pagode, som ligger ved søen, er Hanoi den type by, der opfordrer besøgende, til at sætte farten ned og nyde deres ferie.

07.45-08.30: I hentes af jeres guide.

Først vil I besøge pagoden Tran Quoc, et buddhistisk levn og national arv liggende på West Lake. Dernæst vil I besøge Ho Chi Minh Mausoleum, som er det sidste hvilested for Vietnams største fader, Ho Chi Minh, hans hus og One Pillar Pagoda, som er modelleret efter en lotusblomst, og er et symbol på byen Hanoi. Herefter ankommer I til Vietnam Ethonology Museum for at lære om kulturer af de 54 etniske grupper, der lever i Vietnam. Hvis turen falder på en mandag eller fredag, vil I i stedet besøge Banh Trang, som er en keramiklandsby.

13.00: Får frokost i Hanois gamle kvarter. Efterfølgende besøger vi Temple of Liberature, som er bygget i år 1070 – dedikeret til Confucius, vismænd og talentfulde forskere. Det er det mest berømte tempel i Hanoi, som også er Vietnams første universitet. Dernæst besøger I Hoan Kiem Lake og Ncog Son Temple – dedikeret til en tidligere generalkommandant Tran Hung Dao for sin kamp mod mongoler.

16.00: Ankommer igen til hotellet, dagens tur er slut og aftenen er på egen hånd. Der overnattes igen i Hanoi.

Note: Husk at bære tøj der dækker skuldre og knæ, da det ellers ikke er tilladt at komme ind i Mausoleum og nogle templer.

DAG 3: HALONG BAY, ET AF VERDENS SYV VIDUNDERE (2 DAGES TUR) (B+L+D)

07.45-08.30: Afhentning på hotellet og start på den 3,5 timers køretur til Halong Bay. Midtvejs holdes en 20 minutters pause.

12.30.13.00: Efter check-in procedure på molen går I om bord på Fantasea Cruise, hvor der vil blive serveret en velkomstdrink.

13.00-14.00: Der vil blive serveret frokost, mens I sejler rundt mellem de vidunderlige kalkstensøer.

14.00-15.00: Besøg i Sung Sot Cave.

15.00: Båden sejler til Luon Cave området, hvor det vil være muligt at sejle i kajak, svømme og vandre på Titop øen, hvis tiden tillader det.

17.30: Vi vender tilbage til båden for at slappe af.

19.30: Aftensmaden serveres.

20.00: Aften underholdning: Fiskeri, karaoke, brætspil, film eller se på stjernehimlen fra øverste dæk – det er op til jer, hvad I har lyst til. Der overnattes på båden.

DAG 4: HALONG BAY OG NATBUS TIL SAPA (B+L)

Hvis du er morgenfrisk, får du her sidste chance for en svømmetur i Halong Bay. Der er mulighed for at spise morgenmad på båden. På sejlturen tilbage kan du nyde mere af Halong Bay og se nogle øer formet som Fighting Cock, Incense Urn, Lonely Dog, Finger and Duck.

9.30-9.45: Check-ud af dit værelse på båden.

11.00-12.00: Der vil blive serveret frokost på vejen tilbage til Halong havn.

12.30-16.00: Bustur fra Halong havn til Hanoi med en kort pause undervejs. I vil blive sat af ved jeres hostel i det gamle kvarter.

Note: Værelserne er lokaliseret væk fra generatorrummet på båden

21.00-21.30: Afhentning på hotellet og afrejse mod Sapa – Noi Bai – Lao Cai high-way. Der overnattes i bussen.

DAG 5: SAPA – TREKKING – HOMESTAY (B+L+D)

Ankomst til Sapa tidligt om morgenen kl. 04.30. Der er mulighed for at overnatte i bussen til kl. 06.00, hvor jeres guide vil hente jer. Her er mulighed for at spise morgenmad.

09.30: Turen starter med 12 kilometers trekking på besøg i Y Linh Ho og Lao Cai landsbyerne, hvor I vil møde H’mong folket. Efter frokost hos en lokal familie i Lao Cai eller på en restaurant i nærheden af flodbredden, fortsættes turen mod Ta Van landsbyen af Dzay. Her overnatters hos en lokal familie, og I får muligheden for at opleve deres daglige liv, arbejde og se deres originale beklædning.

DAG 6: TREKKING – NATBUS TIL HANOI (B+L+D)

08.00: Morgenmad vil blive serveret hos den lokale familie.

09.30: Trekking-turen starter. På dagens 8 kilometers trekking, vil I besøge to landsbyer af red Dzau og H’mong folket. I vil nyde landskabet gennem bambusskoven på vejen tilbage til hovedvejen, hvor I blive samlet op af en jeep eller minibus, som kører jer tilbage til Sapa. Turen slutter klokken 15.00.

17.00: Her er der mulighed for at tage et bad, samt spise en tidlig aftensmad på hotellet, før afgang til bus stationen.

21.00: I vil tage bussen tilbage til Hanoi. Overnatning i bussen.

Note: Husk gode vandresko, regnjakke, varmere tøj og solcreme, da vejret kan svinge meget.

DAG 7: HANOI – HOI AN (B)

04.30: Ankomst til Hanoi. Check-in på hostel, og mulighed for afslapning indtil der tjekkes ud klokken 12.00. Herefter har I tid på egen hånd i Hanoi, indtil turen går mod Hoi An med en natbus kl. 18.00.

DAG 8: HOI AN, FRITID, FOODCHALLENGE PÅ CYKEL (D)

13.00: Ankomst til Hoi An.

16.00: Vi mødes på Vietnam Rejsers lokale kontor på adressen 08 Ba Trieu St.

Hvis du elsker mad, og har mod på at prøve noget nyt samt få afprøvet dine grænser, skal du deltage i vores Food Challenge tur, der foregår rundt blandt Hoi Ans lokale street kitchens på cykel. Menuen vil bestå af kogt grisemave, halvudklækket andeæg, hænsefødder, sauterede silkeorme og fårekyllinger.

Hvis du gennemfører første runde, er du kvalificeret til den næste, og sådan fortsætter det. Klarer du alle fem runder, vil du modtage et certifikat fra Hoi An Food Challenge.

Alt maden er nøje udvalgt og testet, og vi har sikret at kvaliteten er i orden.

Menukort

Kogt grisemave

Grisemaven er kogt efter at være blevet omhyggelig rengjort med salt. Denne ret er udbredt blandt lokalbefolkningen. Det serveres normalt med fiskesovs, congee eller øl og vin.

Andefoster

Det er et almindeligt element i den lokale streetfood i Vietnam og resten af det sydøstlige Asien. Retten serveres med vietnamesisk mynte, fiskesovs med ingefær eller en blanding af salt, peber og limesaft. Det der gør retten udfordrende og skræmmende er, at du vil kunne se, at der er et foster i ægget.

Hønsefødder

Disse serveres ofte som en øl-snack, og er en fast del af den vietnamesiske madkultur. De serveres normalt som dybstegte eller grillede. Hvis du ser bort fra udseendet, vil du nyde smagen af hønsefødderne.

Sauterede silkeorme

Er en normal ingrediens i den daglige madlavning. Silkeormen antages at være sund og kan anvendes som urtemedicin. Silkeormene har en sjov og sprød konsistens.

Fårekyllinger

En specialitet for landmændene. Sæsonen for fårekyllinger er i den regnfulde tid. Lokalbefolkningen kan tilberede mange retter af fårekyllinger, og de spises helst sprøde.

DAG 9: CYKELTUR (B+L)

08.00: Afgang fra Vietnam Rejsers kontor, hvor cykelturen starter.

Turen går til Tra Nhieu Village, hvor I vil opleve den lokale vietnamesiske livsstil. I vil blandt andet se, hvordan træbåde bliver bygget på traditionelle metoder. På turen cykles der på små stier mellem palmer, grønne marker og et venligt lokalt folkefærd. Der vil være mulighed for at tage billeder undervejs.

I vil på turen besøge flere lokale familier, hvor I blandt andet oplever, hvordan der laves rispapir, risvin, Trung Chai bamboo basket boats og farverige vævede tæpper, som landsbyboerne bruger til at sove på. I får muligheden for selv at være en del af disse traditionelle arbejdsmetoder.

I vil se og opleve, hvordan befolkningen stadig anvender de traditionelle fangstmetoder til at fange fisk med, samt at padle rundt i en Trung Chai bamboo basket boat.

Frokosten vil foregå hos en lokal vietnamesisk familie. Derefter siges der farvel til landsbyen, og I sejler tilbage til den gamle bydel i Hoi An, mens I nyder scener af livet på floden Thu Bon River.

DAG 10: TOP GEAR MOTORBIKE TOUR OG NATTOG TIL HO CHI MINH CITY (B+L)

Hoi An -Countryside Area – Da Nang – Hai Van Pass Loop – Lang Co Bay – 180 km.

08.00: I vil blive hentet af jeres chauffør på jeres hostel og turen starter.

Første stop på turen vil være ved Cham Tower, en bygning fra det 11. hundrede. Derudover vil I besøge historiske krigssteder. Dernæst vil I køre gennem Hai Van Pass, hvor I vil se det lokale bagland. I kører gennem grønne rismarker, nyder den friske luft og den smukke natur. Der vil undervejs på turen være mulighed for at stoppe op og tage billeder af det smukke landsskab, nyde den vietnamesiske kaffe samt besøge en Mushroom Farm. Frokosten kan spises på en af de flydende lokale restauranter eller du kan vælge at holde picnic ved et vandfald, hvor det også er muligt at tage sig en svømmetur. På vejen tilbage til Hoi An er der mulighed for at se havet og stranden uden turister. Dernæst kører I til Marble Mountain, hvor I vil se nogle fantastiske grotter og lokale stenhuggere på arbejde.

17.00: Turen slutter og I vil blive sat af ved jeres hostel.

22.45: Nattog til Ho Chi Minh City.

Note: Husk solcreme, gode sko/vandresko, myggespray

DAG 11: HO CHI MINH CITY

Ankomst til Ho Chi Minh City. Check-in på hostel og resten af dagen er på egen hånd.

DAG 12: HO CHI MINH TOUR OG CU CHI TUNNELLERNE (HELDAGSTUR) (B+L)

I skal møde op på adressen 220 De Tham, dist. 1 i Ho Chi Minhkl. 07.45, herfra turen starter.
Formiddag: Turen starter med at besøge Notre Dame katedralen, Central Post Office efterfulgt af Reunification Palace og slutter af på krigsmuseet.

Eftermiddag: I kører til Cu Chi tunnellerne som ligger ca. 60 kilometer fra Ho Chi Minh City. Tunnellerne er over 200 kilometer lange og spillede en afgørende rolle under krigen. I deres storhedstid fungerede tunnellerne som underjordiske byer. Under jorden var der konstrueret boligarealer, lagerfaciliteter, våbenfabrikker, felthospitaler, kommandocentraler og køkkener. Det er svært for de besøgende at forestille sig den ødelæggelse og beskadigelse og blodtab som bombardementerne og minerne har forårsaget i dette område. Der er masser af beviser på, at det har været en hård kamp, der fandt sted i 1960’erne, hvor Cu Chi var en ”FREE TARGET ZONE”. Inden turen starter, vil det være muligt at se en video, der viser, hvordan tunnellerne blev bygget. Den næste time vil I udforske tunnellerne, og bagefter kan der nydes the og cassava (Gorillas mad under krigen). Derefter går turen tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I har resten af aftenen på egen hånd.

DAG 13: MEKONG DELTA (2 DAGE) (B+L)

07.45: I mødes på adressen 220 De Tham, dist. 1 i Ho Chi Minh, hvor turen vil starte.

08.00: I forlader Ho Chi Minh City og nyder turen og den naturskønne rejse langs de grønne rismarker. I ankommer til My Tho, hvor I besøger pagoden Vinh Trang. I tager en afslappet bådtur langs floden, hvor der opleves, hvordan lokalbefolkningen lever på floden, ser frugtplantager og fiskerlandsbyer langs flodbredden. Dernæst fortsætter turen til Tortoise islet, hvor frokosten nydes. Dernæst sejler I til An Khanh, som er en mindre turistet attraktion i Ben Tre. I vil nyde en sejltur i en sampan (bådtype) i skyggen af vandkokostræer langs naturrige kanaler. Herefter vil vi smage årstidens frugt med honningthe til vietnamesisk folkemusik udført af de lokale. Derefter besøger I en familievirksomhed, der er indbegrebet af den idylliske, landlige livsstil, hvor det vil være muligt at smage lækker kokosslik samt observere det pastorale liv, som I vil kunne strejfe gennem frugtplantager og landsbyer. Sidst på dagen går turen til Can Tho, hvor der overnattes på et lille guesthouse/hotel. Aftenen er på egen hånd.

Dag 14: MEKONG DELTA OG HO CHI MINH CITY (B+L)

I tager en afslappet sejltur til det nedre Mekong Delta (Bassac River). Dernæst besøger I Cai Rang, som er det flydende marked. Der er også mulighed for at besøge Phong Dien. Herefter vil I vandre rundt i landsbyen og møde de venlige og lokale folk samt besøge plantagehaven. Her spises der frokost, og herefter går turen tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I vil overnatte.

DAG 15: TUREN SLUTTER – TRANSPORT TIL LUFTHAVNEN

OBS: Der forbeholdes ret til ændringer af programmet.

Inkluderet i turerne:

  • Al nævnt transport
  • Engelsktalende guide
  • Alle nævnte måltider (B = Breakfast, L = Lunch, D = Dinner)
  • Entrebilletter til alle nævnte seværdigheder
  • Alle nævnte ture
  • Alle nævnte overnatninger

Ikke-inkluderet i turerne:

  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
  • Visum *(Denne tur kræver ikke visum, men hvis du opholder dig i Vietnam for en længere periode, mere end 15 dage, skal du købe visum)

Pris fra kr. 5.400,-

Afgang: 15. august 2016 og 23. januar 2017

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
 • Kontakt os her

  Udfyld formularen med dine informationer og du vil modtag et tilbud fra os. Det er helt gratis og uforpligtende
 • Ønsker du tilbud på flyrejse?

  Passagerinfo: For at kunne give pris og bestille rejse, skal vi bruge følgende information på alle rejsende: Fulde navn (som i passet) og fødselsdato.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få en mail når det igen er muligt at rejse til Vietnam - og bliv samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nyhedsbrevet.

Tak for din tilmelding

Du modtager om et øjeblik en e-mail med et link, hvor du kan bekræfte din tilmelding.

Med venlig hilsen
Vietnam Rejser