Backpacker i Vietnam

Med en Backpacker-Pakke fra Vietnam Rejser kan du rejse uden at skulle bruge din tid på at finde ture, prutte om priserne, og overveje om det nu også er en okay kvalitet du får, eller hvad det nu må koste, så det passer til dit budget.

Du skal bare nyde din rejse og tænke på, hvad du skal spise, og hvor du skal bo. Turene har du nemlig købt på forhånd, og du skal blot booke de enkelte ture senest 3 dage i forvejen.

Det er da frihed med mere fritid og tid til at nyde det du er kommet til Vietnam for.

Du får oven i købet en god start på rejsen, du bliver nemlig hentet i lufthavnen og får den første nat på en 3* hotel i centrum.

Det er bare om at skrive til os, så du kan komme ud i verden og få en oplevelse for livet. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej.

BACKPACKER PAKKE

  • Afhentning i lufthavnen
  • 1 nat på 3 stjernet hotel i Hanoi el. Ho Chi Minh City
  • Halong Bay 2 dage (1 nat på båd)
  • Sapa 2 dage 3 nætter (1 nat homestay + 2 nætter nattog)
  • Easy Rider (du sidder bag på en motorcykel) fra Hue til Hoi An (eller modsat) 2 dage
  • Mekong Delta 2 dage
  • Cu Chi tunnelerne
  • Mulighed for at skrive eller ringe til os under hele dit ophold

Pris $725,- pr person

Prisen er pr person i delt værelse på båden i Halong Bay
Prisen er med forbehold for ændringer/kursstigninger

Har du spørgsmål til det ene eller andet som backpacker, så skriv endelig til os via formularen herunder.

GÆSTERNE SIGER

Lidt om Backpacker-pakken:

For os gjorde det vores rejse meget mere overskueligt at have købt turene på forhånd, så det eneste der skulle tages stilling til i Vietnam var, hvornår vi ville af sted.

Det var rart at datoerne ikke lå fast hjemmefra, så vi havde mere frihed til at ændre i planerne dernede og efterhånden vurdere hvad vi ville. Vi nød den sikkerhed der var i at have en "livline" og kunne skrive/ringe dig op, hvis vi var i tvivl om noget eller ville ændre i planerne - super god service!

Backpacker-pakken inkluderede nogle gode ting - bla. at vi blev hentet af en taxa i lufthavnen, og blev kørt direkte til vores hotel, som desuden var i top-klasse. Undervejs følte vi os godt tilpas på de forskellige ture, i og med der var styr på tingene og der manglede ikke noget.

Selvom standarden er lavere i Vietnam, var der på alle ture kompetente guider, der gav os fantastiske oplevelser. En anden god ting ved at købe en pakkeløsning er, at vi fx fik en easy-rider tur ud af det, som vi ellers ikke ville have valgt, men som virkelig overraskede os positiv, ved at vi kom helt tæt på en enestående natur og kultur. Alt i alt kan vi ikke være mere tilfredse med backpacker-pakken.

Vi siger tusind tak for en god service og nogle gode ture! 🙂

Venlig hilsen
Katrine og Rebekka

STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Navn*

Email*

Evt. tlf (Valgfri)

Besked

Ønsker I pris på fly fra Danmark, skriv venligst også jeres fulde navne som de står I jeres pas inkl. fødselsdato. (Valgfri)