4 dage gennem landsbyer, bjerglandskaber og jungle

Vil du opleve det ærlige Vietnam? Så hop bag på motorcyklen sammen med en erfaren motorcykelchauffør. Han vil være din guide hele turen igennem og fortælle om den vietnamesiske historie og landskabet, som I kører igennem.

Easy riders begyndte for mere end 18 år siden, og er nu blevet meget populært, især blandt backpackere, da det er en anderledes måde at komme fra sted til sted. Samtidig passerer man undervejs mange steder, hvor ingen turister opholder sig.

Hvis du vil opleve den lokale befolkning i landsbyerne, se forskellige eksotiske frugter og grønsager, se søer omgivet af smukke bjerge, kører i junglen og besøge smukke vandfald, så er turen fra Nha Trang til Hoi An / Hoi An til Nha Trang du ska vælge.

Dag 1. Fra Nha Trang til Buon Me Thuot

Dagen begynder tidligt, da du vil blive samlet op af din chauffør ved dit hotel eller hostel klokken 8. Du sætter dig op på motorcyklen, og du er nu klar til en 195 km tur fra Nha Trang til Buon Me Thuot, som ligger i den vestlige Vietnam, kun 30 kilomenter fra grænsen til Cambodja. Turen langs Nha Trangs smukke strand er pragtfuld og fortsætter op i bjergene, hvor der er en smuk udsigt ud over vandet. (Du kan altid få din chauffør til at stoppe, så du kan få et billede eller to). Første stop er på et lokal fiskemarked. Gå ned langs markedet, og se hvordan de sælger deres fisk. Fortsæt langs melonplantager og stop for at få en frisk sukkerrørsjuice, mens du tager et hvil i hængekøjen. Du fortsætter langs smukke veje og stopper ved en cashewnøddeplantage. Senere på dagen vil du besøge en cashewnødderfabrik. Mange af de steder du besøger har haft stor betydning under Vietnamkrigen i 1950-1975.

Efter middag kører du langs bjergveje og små landsbyer. På vejen vil din guide spotte kakao- og stjernefrugtplantager. Sidst på dagen besøger du en skov fuld af viskelæder! Du ankommer til hotellet i den lokale landsby omkring klokken 17 og bestemmer dig for, hvor og hvornår du vil have aftensmad. Her er der forskellige valgmuligheder blandt lokale restauranter.

Dag 2. Buon Me Thuot til Kon Tum

Dagen begynder omkring klokken 8, og nu kan du se frem til den længste dag af dem alle. Du skal nemlig køre hele 225 kilometer gennem smuk natur. Turen går fra Buon Me Thuot og derefter vil du køre nordpå. I løbet af dagen vil du komme meget tæt på den Cambodjanske grænse. Dagen slutter af i Kon Tum, som ligger omkring 30 kilometer fra både Cambodjas og Laos´ grænse.
Første stop er et lille lokalt landbrug. Det ser ikke ud af meget, men du bliver overrasket over, hvad der gemmer sig bag huset. Her møder du de lokale og får set, hvordan champignon og passionsfrugter gror. I kører videre langs de små landsbyer og stopper ved et af de mange monomenter fra krigens tid. Din guide vil oversætte og forklare dig om dette sted, og hvorfor det havde så stor betydning for Vietnam under krigen. Herefter er det tid til en lokal frokost. Efter frokost besøger du en peber plantage. Du kører videre og kommer til en stor smuk sø, hvor der er mulighed for at bade. Hvis du ikke ønsker at bade, kan du blot nyde udsigten fra udkigspunktet. Næste stop er på en kaffeplantage. Her vil din guide fortælle om kaffens historie. Derefter går turen videre til en teplantage hvor du kan se de lokale arbejde og kan smage på bladene, som de bruger til at lave teen af. Ved siden af teplantagen ligger der et buddhistisk tempel, som bestemt er et besøg værd. Du ankommer til Kon Tum omkring klokken 17. Nyd en drink i mørket under lanternerne, mens du venter på at skulle ud at spise i den lokale landsby.

Dag 3. Kon Tum – Kham Duc

Turen til Kham Duc er på 180 kilometer nordpå. Du kører ned i landsbyen, hvor du vil se det lokale forsamlingshus og de gamle huse, som alle er hævet fra jorden, da der engang var regnskov. Kør lidt længere, og næste stop er på et udkigspunkt som havde stor betydning i krigen.
Du stopper i en by for at se de tanks, som vietnameserne brugte under krigen. Kravl op i dem og udforsk dem. Bagefter besøger I flyvepladsen, hvor der kun er landingsbanen tilbage. Stop på en lokal restaurant for middagsmad. Du stopper ved en hængebro og enten er der en stor flod eller jord under dig. Stedet bliver nemlig forvandlet til en stor flod under regntiden. Tid for en pause i hængekøjen med en kold drink. Nu skal du ud i junglen. Landskabet forandre sig, da du kommer højere og højere op i bjergene og vejret skifter. Nyd den smukke natur. Sidste stop før ankomst er ved et vandfald. Tag en svømmetur, hvis du har lyst. Ankomst til hotellet i junglen er omkring kl. 17. Slap af på hotellet og få aftensmad her.

Dag 4. Kham Duc – Hoi An

Du begynder dagen omkring klokken 8 og skal køre 150 kilometer øst på, før du kommer til Hoi an. På turen kan du nyde den smukke natur i junglen. I området er der mange guldminer, og hvis du er heldig, kan du finde lidt guld selv. Du stopper ved endnu et vandfald, hvor du kan gå på opdagelse under broen. Hvis det har regnet nok, kan du tage en svømmetur, ellers kan du blot stå under vandfaldet og blive kølet ned. Næste stop er ved en stor sø, der er omgivet af bjerge. Gå en tur på stranden, tag en svømmetur, og se de lokale fiskere fange fisk mens vandbøflerne slappe af i vandet. Brug lidt tid her og slap af. Turen er snart slut, så nyd hvert et øjeblik! Når du er klar, er det tid til at køre videre og finde ananasplantagen. Tæt herpå holder du et hvil, hvor du kan smage ananassen. Du kører videre til landsbyen for at få frokost. Efter en times tid ankommer du til smukke Hoi An, som er et must see, i Vietnam. Hoi An er kendt for den gamle bydel uden scootere og hyggelige gader med lanterner samt som byen med gode shopping muligheder. Skrædderne i byen er dygtige, og leverer fra dag til dag. Hvis du er træt oven på turen, kan du blot tage til nogen af de flotteste strande i Vietnam, de ligger få kilometer fra byens centrum.

Vær forberedt:
Husk tøj til al slags vejr. Vejret skifter meget, især når man kører i junglen. Husk en varm trøje, når du er oppe i bjergene.
Pas på solen og husk solcreme. Husk at tage dit kamera.

OBS: Turen kan variere, da du selv kan bestemme, hvor du vil hen, og hvad du vil se. Muligvis stopper du ikke alle de steder der er beskrevet her, muligvis ønsker jeres guide at vise dig nogle andre ting.
Denne tur kan både gøres i grupper om som enkelt person

Hvad er inkluderet I prisen?

  • Motorcykelturen
  • Engelsk talende chauffør/guide
  • Måltider
  • Hotel

Hvad er ikke inkluderet?

  • Drikkevarer
  • Morgenmad på hotellerne
STIL SPØRGSMÅL - ELLER FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Navn*

Please leave this field empty.

Email*

Evt. tlf (Valgfri)

Besked

Ønsker I pris på fly fra Danmark, skriv venligst også jeres fulde navne som de står I jeres pas inkl. fødselsdato. (Valgfri)